Valtakunnallinen neuvontapuhelin

Suomen Vesiosuuskuntien Liitto on ylläpitänyt elokuusta 2010 lähtien valtakunnallista neuvontapuhelinta, joista on saanut puhelinneuvontaa vesiosuuskuntia käsittelevissä asioissa. 

Kenelle veloitukseton neuvontanumero on tarkoitettu ?

Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskunnat

Veloituksetonta neuvontaa saavat vain Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskunnat. Neuvontaa saa soittamalla Liiton toimiston numeroon perjantaisin klo 9:00 - 16:00, 044 5082844 ja varaamalla puhelinajan asiantuntijallemme.

Ennen varsinaisen neuvontatyön aloittamista puhelimitse veloituksettomaan neuvontanumeroon yhteyttä ottaneen henkilön yhteystiedot ja asema vesiosuuskunnassa tarkastetaan Patentti-ja Rekisterihallituksen Kaupparekisteristä.. Jos henkilön asemaa jäsenvesiosuuskunnan hallinnossa ei pystytä varmuudella varmistamaan, ei maksutonta neuvontaa voida antaa. Yhteystietojen ja Kaupparekisteritietojen varmistamisen jälkeen voidaan veloitukseton neuvontapalvelu aloittaa.

 

Muut vesiosuuskunnat ja vesineuvontaa tarvitsevat vesiosuuskunnan osakkaat

Jos vesiosuuskunta ei ole liiton jäsen, ei veloituksetonta neuvontaa voida antaa, vaan neuvonta on maksullista neuvontanumerossa 0600 390 070 ( 3 EUR/min + pvm) .

Yksittäisen vesiosuuskunnan osakkan tulee ottaa yhteyttä oman vesiosuuskuntansa hallitukseen. Yksittäiselle jäsenelle ei maksutonta neuvontaa voida antaa. Jäsenvesiosuuskunnan yksittäisen hallituksen jäsenen neuvontatarve arvioidaan aina tapauskohtaisesti erikseen olemalla yhteydessä myös jäsenvesiosuuskunnan puheenjohtajaan ja muihin hallituksen jäseniin.
 

Milloin ?

Neuvontaa saa maksullisesta neuvontanumerosta perjantaisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Jos emme pysty kiireiltämme vastaamaan, niin ole hyvä ja jätä soittopyyntösi puhelinvastaajaan, niin otamme teihin yhteyttä.

 

Maksullinen neuvontanumero

 

0600 390 070    Koko Suomi

Puhelun hinta on 3 EUR/min + pvm. Neuvontapalvelun tuottaa Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy (www.puhdasvesi.fi).

 

 
Mainos 0