Kotakylän vesiosuuskunta

Vesimittarin luke

Osuuskunnan kuluttajakohtaiset mittarit luetaan  30.6.-31.12. Lukemat pitää, ilmoittaa KELLO 16.00 MENNESSÄ tekstiviestinä numeroon 045 133 8086 tai, soittaa. Sähköpostina osoitteeseen tirkkonen.erkki@gmail.com. Jos mittarilukemat ei ole ilmoitettu ohjeen mukaisesti, mittarin lukumuistutuksesta peritään aina 5,00€ per muistutus. Tai jos osuuskunnan toimihenkilö käy lukemassa mittarin, laskutetaan 65,00 € +matkakulut.(VESIMITTARI LUKEMAT ON AINA ILMOITETTAVA ASIAKASTIEDOTTEEN MUKAISESTI

SYY. OSUUSKUNTA EI VOI ANTAA KULUTUSTIETOJA  JÄTEVEDEN MÄÄRÄSTÄ KUNNAN JA OSUUSKUNNAN SOPIMUKSEN MUKAISESTI.)

 

Kulutuslaskut, 2 kertaa vuodessa.30.6.-31.12.

ERÄPÄIVÄT: 21.-22.7.-21.-22.01. 

MUISTA AINA TARKASTAA MITTARIASENNUKSEN LIITOKSET,VIRTAAMAT. SÄÄNNÖLLISESTI. ja tarkkaile ympäristöä (jos ilmaantuu yllättäviä lammikoita tai johtoalueilla tehdään maankaivuu töitä,Ilmoita aina edellä annettuun puhelin numeroon .Älä poista maastossa olevia linjamerkkejä, ne on sitä varten että jälkipolvet löytää vesi- ia viemärilinjat. LISÄKSI JOS JAKELUVERKOSTON ALUEELLA TEHDÄÄN MAANKAIVUTÖITÄ OTA ENSIN YHTEYTTÄ OSUUSKUNNAN TOIMIHENKILÖÖN. Jos haluat saada omistamiesi maa-alueiden käytössä olevien verkostotietoja,ilmoita ja tilaa. anetuista tiedotus numeroista puh. 045 1338086Lisäksi osuuskunnalla on dikitaaliset verkostotiedot.

Vesiosuuskunta Varautuu Uusien vesimittarien vaihtoon,Mahdollisesti etäluettavat mittarit. 2025. Mittarin vaihtomaksut peritään vuosittain vuosimaksu on 15,50 €.=on verollinen. Syynä on helpompi valvoa ikääntynyttä jakeluverkostoaluetta. ja hetkellisiä muuttuneita päämittarin virtauksia. (lisäksi vesilaskut on helpompi päivittää:)

 

 
Mainos 0